Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Salomon

 


Salomon

Sa va povestesc cum a fost in tura .. desi majoritatea stiti ca ati fost acolo :D

Eu am ajuns vineri seara cu Silvica, Margelatu, Diana si Alice ... restul erau deja acolo si cand am ajuns noi era un mare chef in toi. Ne-am instalat repede corturile , si am trecut direct la gratare si bere. Avand pile la organizatori am inceput sa bem vin si intr-un ritm de o sticla/15 minute am terminat toata rezerva de vin in seara aia :D Am bagat dancing, Silvica a avut de impartit ceva cu o groapa si s-a ales cu o entorsa ... riscurile ....

Dupa 12 ne-am mai rarit si pe la 1 a aparut si Anne cu Lars , i-am bagat si pe ei in ritm vreo jumate de ora dupa care am incheiat cheful , ca ramasesem numa noi. Am stins generatorul si somn , ca ne ashtepta "ziua de munca" .

Sambata dimineata , luam micul dejun , ne trezim cu greu , mai ales Gelu :D si Nae ne spune cine unde are atelierul. Eu sunt repartizat la 3D, un joc interesant in care un om este ridicat in aer de coechipieri, legat fiind de o coarda, si apoi este directionat cu ajutorul altor doua corzi in asa fel incat sa culeaga obiecte dintr-un perimetru. Locul unde era acest joc a fost f. aproape de tabara de corturi si , nici nu am ajuns bine acolo , ca au si aparut primele 3 echipe la mine. S-au descurcat bine , au primit indiciul si ... au plecat , pe unde nu trebuia, dar eu nu stiam asta :D Ma gandeam ca vor veni repede si celelelalte 3 echipe si apoi ma pot duce sa vad si eu restul atelierelor. Nu a fost asa , restul de 3 echipe si-au incheiat ziua la mine , ultima pe la 19:15 ....

Asa ca in restul zilei am stat pe pajishte la soare , am vorbit la statie :D cat timp a mers si am dormit cateva reprize bune ;) Seara am inventat la aparatul meu un fel de distractie pt. membrii clubului :D ridicam pe unul in aer pe la vreo 2,5m si apoi legam coarda de pom ,si cu alta il invarteam in aer si ii dadeam tot felul de traiectorii prin aer :D .. super fain s-au bagat multi sa incerce, kristina, diana, anne, norbi, lars, eu si oana care a fost de departe cea mai tare :D 

Trece si ultima echipa si ne mai jucam un pic acolo , cand imi dau seama ca mai is 15 minute si incepe meciul , cobor in pajishte si il vad pe Gelu care se indrepta spre masini sa mergem la caba sa vedem Poli-Gloria. Il intreb de Silvica si 3metri si imi zice ca inca nu au venbit de la tiroliana ... plecam la cabana si surpriza , nu au semnal la National TV :( ii culegem si pe Silvica si 3metri si bagam gaz spre Shuncuiush unde ne postam in primul bar cu NAtional TV , pana prinde tanti postul Poli deja marcase primul gol :D NE enervam la meci pana spre final cand Poli isi revine si mmai da inca 3 goluri.
Ne reintoarcem la tabara unde fusesem premiati intre timp si ne bagam din nou la mici si bere, chiar si ceva vinuri dar slabe fata de cele de ieri . O tinem pana pe la 12 cu cheful si ne retragem, ca vrem la cocotz duminica.
Duminica dimineata dupa micul dejun trebe sa demontam si sa transportam greutatile peste rau cu barca. Ne ia ceva mai mult de ora sa ducem dozator , boxe , vreo 20 de saci de gunoi corturi mari , ceaun , etc. peste rau.
Pe la 12 ne adunam si ajungem la faleza de la rau. Suntem multi si mai sunt si doua fete(vara-mea Ioana) si un baiat din Cluj acolo. Ne impartim pe echipe ca sa nu stam unii dupa altii si incepem progresiv. Eu ma dau cu Razzvanel, Margea cu Radu, Ane cu Lars, Nae cu Oana, 3Metri cu Silvica , Ioana si Kristina, Sorin cu Iosif si Dani ... ce mai , e plina faleza :D Incep cu un 4+ si imi iese din prima :D , apoi un 7- , pica si ala si trec la un 7 care pica si el. Razzvanel are ceva probleme asa ca trebe sa o dea din bucle ca sa dea jos de pe traseu. Ma dau apoi intr-un 7+/8- pe care il incercase Margea, si is multumit , de mine , nu il leg , desi am trecut lejer pasii, dar fac la mijloc o pauza de andurantza(adica nu am si imi dau seama ca nu ma tine sa-l dau tot dintr-una). Apoi mai stau un pic si dau un 7+ . Senzatia zilei a fost Gelu care in loc sa se dea , s-a dus la pescuit :D cu cizme pantaloni in care ar fi incaput 3 Gelu, nu unul.... a si prins doi peshtishori, dar nu stiu daca si-a pus dorintze. Intr-o pauza vine si da si el 7+ . Pe final mai incerc un 7 sau 7+ nu stiu , dar nu ma mai tine mana desi prizele sunt mari .. asta este , merg azi la panou , si maine si poimaine si tot asha , pana creshte mushchiul :))

Sambata seara ne-am luat bye bye, adio, de la Norbi care azi probabil e in Nigeria cu "maimutzele" lui de pe acolo ... sa ne scrii meshtere. 

MardaleGalerie foto


3Metri si Rzz muta corturile
Seara la foc si vin...
Gelu incearca sa bea bere direct din butoi
 
Gelu si Radu povestesc despre trasee
Toata lumea la catarat
Anne intr-un 8-
 
Mardale intr-un 7
Oana intr-un 7-
3Metri pune mansa pt. incepatori
 
Radu se incoarda intr-un 7+ surplombant
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser