Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Muntele Mic - 17-18 decembrie 2005

 


Muntele Mic - 17-18 decembrie 2005

Simbata dimineatza la 10:30 eram pregatiti 13 oameni sa urcam la cabana de la Muntele Mic. Din cauze de zapada mare, telescaun in revizie si lipsa de echipament sau conditie fizica am urcat sus numai 9. Ceilalti 4 s-au intors acasa.

Am fost asa: din Caransebes - Coco, Doru, Mitrutz si Stefan (un baiat de 17ani care era prima oara la munte), Nos din Otelu Rosu, Vasi din Resita si din TM - Duba, Ivan (incepator la panou) si io.

Am urcat pe sub telescaun printr-o zapada pina la genunchi, noroc ca era cam pulver. Doi dintre noi cu cate o drujba in rucsac. La 3 am ajuns sus, am vazut sfarsitul semifinalei de handbal si la 5 ne-am apucat de lucru. Coco si Duba la priciuri, restul la lemne. Drujbele au mers pina pe la 11 noaptea. Priciurile sint aproape gata, mai trebuie prinse in cuie sau holzsuruburi scindurile orizontale pe care vor sta saltele.

Cu lemnele am continuat si a doua zi. Au mai ramas doar vreo 5 butuci mari, in rest lemne numai bune de crapat si bagat in soba ce ajung pina la primavara.
Cu apa nu s-a rezolvat nimic. Se doreste sa se aduca in cabana un butoi de vreo 200L care sa se umple cu apa pt. spalat sau pt. toaleta.

Duminica am plecat catre masini pe la 3 jumate. Vasi (pe skiuri), Duba, Mitrutz si io pe la cabana Dacia si pe Cracul Pipului, ceilati pe sub tescaun.
La 10 eram in TM, dar prea frinti sa ajungem la cheful lui Nuti.

TitiGalerie foto


{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Artmatch
Artmatch
Marmot
Marmot
Sponser
Sponser