Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane octombrie 2005

 


Herculane octombrie 2005

Vineri dupa-masa am plecat inspre Herculane impreuna cu Nae, Horica, Oana si Diana. In Herculane ne asteptau deja Duba, Margea si Tufish cu Diana(a lui).La jumate de ora dupa noi ajunge si Kristina cu 3Metri si Gabi si facem planul pentru a doua zi la pizzerie. Inainte de culcare hotaram sa mergem la cloaca. Unii raman sa doarma si altii mergem la cloaca cu incredere. SIngura sticla de vin ce o aveam la noi circula si evident se goleste repede. LA un moment dat ... PANICA in cloaca ... un animal inca neidentificat (si , personal, cred ca asa va ramane) sare din intunericul inconjurator direct pe capul lui Horia , apoi pica si se gata de spatele lui in drum spre apa. ajuns in apa sare pe mana lui Tufish , de acolo pe marginea bazinului si apoi se face nevazut. Noi restul spunem ca fac baietii bancuri, dar urmele clare de gherutze de pe spatele lui Horia si mana lui Tufish, nu lasa urma de indoiala. Am fost atacati in cloaca de un animal ce a trecut din arici in sobolan, in veveritza si pana la urma ne-am pus de acord ca probabil a fost un parsh.

Unii dormim in poiana lui pufi si altii la restaurant. Pana dimineata ni se alatura in poiana divizia din capitala Remus, Vidi si Joanta impreuna cu intarituri din Cluj prin Dan Filip. Ne trezim , ne salutam, ne adunam si plecam la Apollo la cafea. Acolo lume multa, mai ales dupa ce mai vine si Adi MArcu, Darius, Neatzu, Silvica, Tzecu si Ceasca.Singurul aspect indoielnic este vremea de afara. Frig si urat.Suna si Trompeta si spune ca ajunge din Caransebes in 2 ore si sa-i dam de stire unde vom fila cocotz.

Vremea decide repede lucrurile , asa ca jumate din cei prezenti se decid pentru o tura pe Sushcu, si restul o luam spre Scorpioni. Tzecu vrea sa bata un traseu si noi vrem sa facem acolo incalzirea si apoi sa urcam la Faleza. Ajunsi la Scorpioni intram in traseele Hey Gaagrin si White Fingers. Frigul e destul de mare asa ca eu hotarasc sa renunt la catzarat. Tzecu a batut un traseu f. scurt - 3 spituri - pe o fata spalata si l-a numit [Journey to Ixtlan] iar din top se poate face o mansa peste o surplomba, un pas de boulder interesant si destul de tare denumit [Poate marti, poate joi].Prietenii din Bucuresti urca intre timp sus la faleza dar frigul le da aceleasi batai de cap. Eu il iau pe MArgea si Tufish si plecam sa vedem o faleza pe care am putea-o amenaja pt. urmatorul HCO. Concluzia este ca e o faleza faina pt. trasee de escalda, dar nu ies trasee grele, fiind predominanta fata cazuta, in schimb un poligon pentru incepatori ar iesi acolo in mod cert.

Se lasa seara si ne regrupam din noul la pizzerie, de data asta se mai alatura si nadia, mineru si ceva prieteni de-ai lor, soseste si medana cu marius, luisa si alexandra, care isi gaseste repede simpatii in randul baietilor, preferati fiind joanta si vidi :D . 3metri scoate si o sticla de whisky pt. a inchide sezonul cum se cuvine. MA uit in jur si remarca ca toate mesele din local sunt ocupate de noi. Hotaram dupa cateva ore in pizzerie sa mergem la o baie la cloaca si apoi la Disco-bar. La cloaca nu mai avem norocul sa dam peste parsh, ca de data asta cu Remus in zona nu ne mai temeam de el ... :D. Tikka XP isi demonstreaza calitatile prin cloaca ... chiar e waterproof si bate mult ... aviz amatorilor de achizitii in domeniu. La Disco-Bar nu au mai ajuns decat temerarii, Remus, Joanta, Vidi, Dan, Kristina, Horica, MArius, Trompeta, 3metri, Gabi, eu si mai tarziu a aparut si Nadia & friends. Eu am cedat pe la 1:30 dar restul au mai ramas pe baricade si am auzit ca au avut si ceva de impartit cu localnicii .. o brishka, coarba, .. nu stiu exact ca eu dormeam.

Duminica dimineata aceeashi vreme aiurea, frig si nimica de facut decat de umblat pe coclauri. Dupa cafeaua obligatorie de la Apollo pornim spre un varf necunoscut, si nimerim intr-o poteca ce ducea mai de mult spre granitza de hotar intre austro-ungaria si romania. Poteca e marcata cu steagul Romaniei. Pe valea pe care urca e plin de cabluri si fundatii din beton pt. stalpi. Tragem concluzia ca aici urca un teleferic, sua cel putin era in plan construirea unuia. Oricum nishte locuri destul de salbatice si cu siguranta putin umblate. La 14:30 suntem inapoi la masina si o luam spre Timisoara. La 20 de km de Herculane soare si caldura ... pacat ca nu si in Heruclane

Per total o iesire interesanta, multa lume, ceva planuri pt. urmatoarele week-end-uri la [Gheara si Biceps 2005], singurul neajuns, vremea nefavorabila si parshul razboinic!


MardaleGalerie foto


LA crucea alba in drum spre Suscu
3Metri admira peisajul ...
Oana, 3Metri, Horica si Diana fac pauza in drum spre Suscu
 
La peste 800m sunt -3 grade si chiciura
Atentie Horica ! Sa nu-l calci pe Nae !
Prin vizor ...
 
Toata lumea scoate gherutzele ca sa se apere de parsh !
Pe poteca dintre Austro-Ungaria si Romania .
Alexandra la boulder ... asistata de Nae
 
Horica si Mardale ... dupa ce au lansat conurile inspre [target]
Doi pomi ... sau numai unul !?!
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Sponser
Sponser
Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch