Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane 19-20.08.2006

 


Herculane 19-20.08.2006

Ne intalnim sambata dimineata - Moni, Adi Marcu, Adi Valean vin cu trenu si merg direct in cariera; Dana, Dog, Manu, Neatu si inca 3 prieteni ajunsi vineri noaptea cu masina; Cata si cu mine joi.
Pana pe la 11-12 ajunge toata lumea in cariera, apare si Mitrut cu Claudiu. Caldura mare, ne alegem traseele dupa umbra, mai intai Olive, Bestia, Frumoasa, o mansa pe Miosotis si apoi Tangram si Stalker. Cata si Moni se dau mansa pe Creasta Vantului.
Pe la 7 ne hotaram sa ne retragem, ne inghiesuim 11 + bagaje in 2 masini si mergem la lac. Pe sosea plin de corturi, manele, gratare in sant, saltele la 1m de sosea, haine prin pomi agatate la uscat, unii mai mancau direct din portbagaj, cort langa cort, incredibil... nu i-am inteles. Ajungem la lac, facem baie cam jumate de ora si plecam la pizzerie - mancare, bere, ceai cu vodka :) si din nou sase-n masina spre corturi...

A 2-a zi vreme frumoasa, mancam cate ceva, strangem corturile si pe la 10-11 plecam tot spre cariera. Din nou caldura, ne uitam dupa treasee ferite de soare. apar Pitiu cu Dani si inca un prieten si se duc intr-un clasic. Noi incepem cu Recreatia mare, Vis de copil apoi Poveste fara sfarsit si Cronologie. In Recreatia mare, Moni se baga sub o surplomba, trece la balet si gimnastici, in timp ce Mitrut deviaza din Vis de copil - se intalnesc pe aceeasi linie, toti se opresc din activitate, poze si admiratii :)
Adi pune o mansa pe prima lungime din Nedeea, traseul are mare priza la lume. Moni si Cata sunt multumite de primul succes.
Pe la 6-7 coboram, ne bagam in masina sa plecam spre casa. Pute ingrozitor... o cutie de lapate batut s-a spart in portbagaj, s-a imbibat in partea textila, peste zi s-a stricat si emana miros de branza stricata, care-l mai simt si-acum ... :)

Faina tura, le-a placut mult si la fetele care au fost pt prima data la stanca, si-au promis ca mai vin.

AndreiGalerie foto


{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser
Marmot
Marmot