Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane 05.08.2006

 


Herculane 05.08.2006

Vineri dimneata vorbesc cu Cosmin la telefon. A ajuns la Timisoara cu trenul de noapte , din Baia Mare, si Jeni l-a luat de la gara. Urmeaza sa plecam dupa-masa la Herculane, Cosmin, Tufish, Nae, Silvica+Oana si Diana+eu , cu doua masini. Plecam relativ deodata din Timisoara si ajungem in jur de ora 9:30 in Herculane, pe drum ne depasim cu Luisa, care e cu Coco si Colonelu si ne regrupam toti la pizzerie. Mari, care nu ne-a mai vazut d emult ne serveste cu Ouzo din partea casei, asa ca nu ducem lipsa chiar de nimica.
Ne culcam in poiana la Pufi ... si dimineata ... ploua cu galeata. Mergem la cafenea sa ne vedem cu cei veniti de dimineata cu trenul ... Dana, Marcus, Dog si Alin cu Gianina (care sunt deja la surplomba ... in compania lui Adi Glavan) . La cafenea descoperim ca si familia Matasaru-Paici :) e in Herculane cu kinderii ... si dupa inca ceva timp apare si Coco Galescu cu Dani si Mitrutz din Caransebes. Echipa era , doar ca obiectul muncii cam lipsea din cauza ploii. Pana la urma o parte decide sa mearag la baie la Roman si altii mergem la surplomba ... ca sa nu treaca ziua fara miscare pe bolovani.
Glavan avea deja instalata clasica mansa pe Hercules ... si cere taxa 5 euro daca vrem sa ne dam si noi ... binenteles in gluma. Noi atacam restul traseelor uscate de acolo : Try again, Cocardas si Liberty. Unii din prima, altii din mai multe incercari dovedesc traseele si se lasa si cu ceva caderi mai mari :D ... Marcus trece pasul din Cocardas si o frezeaza chiar sub top :) si cand ii da din nou in sus o mai frezeaza o data , de data asta cu intentie .... apoi cand pozarii erau gata gata sa-l prinda in poza , nu mai cade si nici nu mai sare ... ci asigura top-ul. Intre timp s-a oprit si ploaia si pe la 6 ni s etermina si noua gaz-ul ... Cosmin se da de incheiere in Udele ... e prima data in Herculane si vrea sa se dea cat mai mult.
Mancam la Pizzerie, glumim si mai pe seara ne mutam la Bolta Rece unde punem noi muzica si mai bem cate o bere pe acorduri fine de rock spre disperarea manelistilor din bar care se uita la meciul Steaua-Craiova.

Duminica, spre marea nostra bucurie , e senin , nici un nor si soarele isi face datoria cu prisosinta. Mergem la faleza d ela HCO2006 si Coco Galescu aduce cu el un bonus :) doua fete de la el de la club .... oare de ce le-a tinut ascunse pana acuma? Ne dam pe traseele din stanga Comanda Vocala, Indecis, Scara Beu si  cateva manse in For Fun, EasyGo si EasyWay pentru fete. Mai spre dupa-masa  Tufish catara Carstic, si Coco dupa ce a mutat un spit in Alice in Wonderland reuseste sa catere traseul. La 5 ne adunam , Dog si Cosmin catara Final Step pentru final si coboram toti la lac sa facem baie. Apa calda, dar proprieterii pamantului vin cu galceava la noi... Coco Galescu si Nae parlamenteaza cu ei in timp ce noi ne vedem de baia noastra.
Il lasam pe Cosmin in Herculane, are tren abia la 11:30 seara spre Bucuresti si de acolo la 7 dimineata spre Busteni, trebuie sa ajunga in Costila unde se intalneste cu Nusu si Leslie pentru o saptamana de trasee ceva mai lungi. Ne luam deci ramas bun de la un prieten si speram sa ne vedem cat mai curand ori noi la el in China , ori el din nou in tara ... sau cine stie ..undeva la mijloc!
Mardale Galerie foto


{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser
Marmot
Marmot