Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane 02 - 03 septembrie 2006

 


Herculane 02 - 03 septembrie 2006

O noua iesire la Herculane ... ca doar e zona noastra de baza pentru catarat. Vineri seara ajung in Herculane cu Gelu, 3metrii si Ioana si direct la intrarea in Herculane nimerim peste un accident. In mijlocul soselei o masina cu rotile in sus ... arata urat , dar nimeni nu este grav ranit asa ca ne continuam drumul. Tragem la Hotel Roman, nu pentru cazare, ci pentru o portie de clatite "a la Roman" .. care se transforma instant in friptura si clatite "a la Roman" . La restaurantul din hotel totul e cu iz comunist , canta o formatie muzica populara si/sau usoara la cerere si cupluri de pensionari nostalgici mai baga cate un dans. Ospatarii nu sunt nici prompti si au aceeasi tinuta ca si acuma 25 de ani. E ca un muzeu, dar live!

Dupa ce mai bantuim prin Herculane un pic ne retragem in poiana la somn. Dimineata ne trezim conform planului de acasa la 10 si apoi la 11 mergem la pizzerie si ne intalnim cu restul echipei ... Markus, Cristina, Rares, Mitrut si Coco. Tot acolo ne intalnim si cu echipa nr. 2 care merge la catarat in Peciniska : Tzarcu, Duba, Osanu, Fane, Dana, Danutza, Lore, Ralu si Melania.

Noi mergem la faleza de la km 9 fiecare cu planul lui. Trebe sa fac doua drumuri, ca suntem multi si nu e decat o masina. De la ultima excursie acolo mi-a ramas restanta "Cocostarcul Japonez" si dupa ce ne incalzim un pic in "To the airport" trec cu Gelu la lupta cu Cocostracul. Gelu il doboara din a doua si eu din a treia ... neatent, ce sa-i fac. Apoi ne mai dam in "La FiXe" care pica repde si apoi in "Baluba" in care nu dam decat o incercare si eu si Gelu .. ca deja eram obositi ... si tragem concluzia ca e cu un grad mai tare decat cocostarcul. Apoi pe inserat Gelu mai cata de descalzire .. Iron Gates .. si dezechipeaza acolo ceea  ce echipase Markus pt. ceilalti. Ei s-au dat in "Pusca cu luneta", "Tiganii in alerta", "Iron Gates", "To the Airport"(Ioana il leaga cap) si "La Fixe" . Coco da si el "Cocostarcul Japonez" la inceputul zilei si apoi isi incearca norocul cu "Gusterul PArfumat 7c+" si il dovedeste din a treia incercare.

Coboram si iarasi la pizzerie ne alimentam cum trebe ... si ne uitam al meciul Romania-Bulgaria .. NO Comment ! Ne retragem de acolo si in poiana deja echipa nr. 2 a dat stingerea .. asa ca ne punem un pic mai la distanta de ei ca sa nu ii deranjam .. cu povestile noastre. Intindem corturile si deschidem cate o bere la pachet si mai povestim un pic.
Duminica avem plan la Roman in spate, sus la faleza und este si "Smash". Dimineata trezirea este prematura din cauz alui Tzarcu care vrea sa-si scoata masina si nu poate de a mea. :( asta este .. ma trezesc , ii urez "buna dimineata" la Tzarcu si mut masina. Ne trezim cu totii , mai putin Gelu , care mai motaie un pic ... Mancam o omleta la pizzerie si pornim spre trasee. Si eu si Gelu ne resimtim la gambe si mai ales la degetul mare de la picioare. A dracu traseele astea de fata. Ne orpim la Scorpioni II si ne dam in cele doua trasee de acolo "Always Ultra" si "Knock me down"  Eu ma dau pe primul si Gelu pe al doilea. Intre timp Coco merge sus si isi pune buclelel pe "Smash" si ii da cateva incercari, leaga pasul dar nu leaga traseul ... ramane pe saptamana viitoare.

La 5 coboram si ne intalnim cu un francez in pracare la Roman, il stim din TM, a venit din Franta pe o mica bicicleta cu motor si se indreapta spre armenia ... de ce? pentru ca mama lui e armeanca si i-a tot povestit d earmenia, si pt. ca nu a fost niciodata acolo s-a decis sa mearga incolo sa vada care-i treaba ... deci sunt unii si mai "loviti" decat noi. Ne impachetam si inainte s aparasim pt. a nu stiu cata oara statiunea , ne oprim la masinute si dam un carambol pe cinste, ni-l doream inca de vineri seara cand le-am vazut si cand ne-am intors de la Roman era deja inchis.

Mardale  Galerie foto


{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser