Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

"Gheara si Biceps" - ultima etapa la Sibiu

 
Boulderu' de la Sibiu a atras si anul acesta un numar mare de participanti. Alternative TM s-a prezentat cu mai multi mebrii la evenimet ... unii in calitate de organizatori, Costin si Presecan, si altii in calitate de concurenti , Ane, Oana, Gelu, Margelatu, Tufish, Trompeta si eu , din zona de Vest, si din Cluj Florin Daneliuc. Din Timisoara au venit si Nae cu Horica, dar nu pentru boulder ci pentru prima tura pe schiuri in Balea, din sezonul actual.

Am plecat destul de tarziu din Timisoara , dar ne-am miscat destul de bine si seara pe la 10 eram deja la Presecan acasa , gazda noastra pentru week-end. Dana ne asteapta cu ciorba de burta si orez cu carnati. Nu ne bagam la masa si o amanam pt. cand ne vom intoarce din oras. La fast-foodul din centru dam peste Bucuresteni si ne intalnim si cu Clujenii. Trompeta sta la Dexter si ne vedem si cu ei mai incolo in timp ce noi mancam in alt fast-food (primul se inchidea la 23), asta al doilea se inchide la 24 ... si e vineri seara."Sibiul" in general pare sa se inchida cam devreme :( . Mai intram intr-un bar cu specific oriental, Mozaiic, unde toata lumea fumeaza din narghilea. Nu stam mult si ne retragem spre casa. Zvonul umbla ca nu vor mai fi grupe, ci se va da toata lumea buluc, timp de 7 ore pe vreo 20 de trasee. Nu suna rau , mai ales ca in cazul asta ne putem trezi mai tarziu. Dimineata, Dana ne asteapta cu micul dejun :D (MULTUMIM!!!) si plini de forta extrasa din cremvursti ajungem la sala pe la 10:30. Acolo ne vedem cu Oana si Margea care au dormit la casutza lui Horica din Gura Raului. Fane e si el acolo, sponsor al concursului, cu nishte prize mari si scurse.

Intr-adevar e multa lume, dintre care se inscriu in concurs 40 de baieti si vreo 8-9 fete. Costin mai spune o data regulile si se da startul la nebunie. Fetele urmeaza sa intre abia de la 12 in aglomeratie , ele avand trasee mai putine la dispozitie. La inceput e aglomeratie mare la trasee, poate prea mare, mai ales ca anumite trasee se intersecteaza. Incet incet lumea insa incepe sa se obisnuiasca si nu se mai intra in traseele care se intersecteaza decat pe rand. Trei dintre trasee sunt cu "jump" si ofera cateva zboruri mai spectaculoase , dar si cateva aterizari premature.

In jur de ora 14 ies cu Gelu la o pauza si mancam cate o prajitura. El a facut 8 trasee si vrea sa faca macar 11 ca sa faca mai mult de jumatate. Eu am facut 5 si sunt multumit, planul era sa fac macar 1 traseu. Cand ne intoarcem mai reusim fiecare inca unul, pana la finalul concursului. Ungureanu reuseste sa faca 19 trasee din 20 si ultimul nu ii iese nicicum, e greu si ramane pana la final singurul traseu nerezolvat de nimeni. Dintre mebrii clubului Florin rezolva cele mai multe trasee si este pe locul 9 la final. Gelu pe 11, Trompeta pe 13, Tufish pe 15, eu pe 20 si Margelatu pe 28. La fete, Ane urca pe podium, pe locul 2 si Oana termina pe locul 6.

La 17:30 se intra in ultima jumatate de ora unde fiecare mai poate da inca o incercare , dar multi au renuntat deja din pricina oboselii. Cei care totusi se baga, o fac mai mult pentru show. Singurul care reuseste sa faca un traseu la ultima incercare este Martinica! Apar si Horica cu Nae , care au prins vreme super sus si au si schiat un pic, dar mai fain, au gasit un turloi mare de gheata si au incercat noii pioleti pe el :) Au facut niste poze faine de tot pe el.
Adunam lucrurile, si mergem la Dana , de data asta in formatie largita (si cu cei ce au dormit ieri la Gura Raului) si ne infigem direct in ciorba de burta si carnatii cu orez pe care i-am ratat cu o zi inainte. Seara la 22 e programat cheful in localul "La Strada". Ne intindem un pic, sa ne mai intremam si pe la 21 merg cu Gelu in Byblos, bem un suc inainte sa mergem in "La Strada". Acolo e un local destul de spatios, dar nu suntem numai noi ci mai sunt si alti clienti. Incet incepem sa acaparam tot mai multe locuri pe masura ce pleaca restul clientilor, si ajungem sa ocupam aproape tot localul. Costin leaga LapTopul lui la instalatia de muzica, si incepe lumea sa se miste putin. Jan, organizatorul turneului inpreuna cu Costin, pun cateva lazi de bere la dispozitie ca sa creasca buna dispozitie. Nu e rau, dar ceva lipseste ca sa inceapa un chef adevarat. Unii, mai obositi si deranjati de fum, se retrag pe la 12 - 1 si pe la 2 plecam si noi , dar nu acasa, ci spre discoteca Caro unde este o petrecere organizata de niste fete cu o promotie, din Timisoara. Mai intai bodyguard-ul nu ne lasa sa intram , si se lasa convins abia cand ii spunem ca suntem din Timisoara si ne-au chemat fetele cu cheful din interior. Inauntru lume multa, fum si mai mult, se danseaza pe bar si se bea whisky Jameson. Atmosfera e ok si stam vre-o ora jumate si acolo. Cand ne decidem sa plecam, la iesire, prindem o faza cu adevarat misto.Doi politisti tocmai isi faceau aparitia la discoteca, veniti cu o duba, si unul dintre ei vorbea la statie. Gelu si Trompeta il aud cum anunta situatia de la Caro: "Gladiola catre Regiune! Aici,la Caro, nu se intampla nimic!" si izbucnesc in hohote de ras. Politistul insa nu se supara si le trage cu ochiul si zambeste dandu-si si el seama de ridicolul numelui sau de cod :) Ajungem acasa si picam de oboseala.

Dimineata ajungem cu greu la ora 12 la sala , la premiere :) Avem si noi o sportiva pe podium, pe Ane, si o aplaudam cand isi ia premiul, de fapt apalaudam pe toata lumea si binenteles pe organizatorii care si-au dat silintza si care au reusit din nou sa ne ofere un week-end super la Sibiu. Jan premiaza castigatorii turneului, la baieti pe Dan Ungureanu si la fete pe Didi din Brasov. Ne luam ramas bun de la prietenii de care ne despartim din nou, dar pe care cu siguranta ii vom revedea cat de curand si pornim spre casa. La 18 suntem in Timisoara si incepem sa simtim tot mai mult febra musculara care a cuprins, cred, toti concurentii de la Sibiu.

 

MardaleGalerie foto


{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Artmatch
Artmatch
Marmot
Marmot
Sponser
Sponser