Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

"Gheara si Biceps" - prima etapa la Rimnicu Vilcea...

 
Asadar la prima etapa programata s-au anuntat numai 4 cataratori din club: Trompeta, Margea, Tufis si Io, Rex :). Am planificat sa mergem cu masina, asa ca vineri la 18 pornesc din oras, il iau pe Trompeta de la Caransebes, iar din Herculane ii recuperam pe "temerarii" Margea si Tufis, care de cum s-au urcat in masina au cerut sa dau drumu la caldura la maxim :). Echipa completa, plecam prin baia de arama spre tg jiu, este ora 21.30 si in 80 de km intilnim doar 2 masini. Drumu nu-i rau, dar este destul de virajat. din tg-jiu dam de drum bun, ca-n germania, si parcurgem 120 km intr-o ora, ajungind la rmv la ora 00 si-un pic. vb la tel cu unul dintre organizatori, ajungem la hotel, ne cazam 4 in camera (platim 18 lei de caciula pe 2 nopti) si merem sa cautam sa mincam ceva. Gasim o pizzerie non-stop, mincare buna, multa, dar pe final, stupoare, nota de plata grasa de tot. Problema mare, preturile erau la 100 gr, asa ca ceafa la gratar s-a transformat din 7 lei in 12, aripioarele din 6 in 12lei, plus ca gagica a gresit si la calcule, ne pune 6 lei in plus (ne dam seama numai in hotel). Dar nu-i nimic suntem in "rezervatie" la Vilcea. Tufis cu margelatu ramin in camera, io cu trompex merem la bere. Dam de un night-club, intram , inauntru nima, pute rau, bara goala, o dintoasa sta si fumeaza, iesim. Merem la disco care era la parterul hotelului, platim 2,5 lei intrarea, bem o bere si ridem in continuu Ceva de nedescris, numai sergio-tachini, fetze grele de tot, la moda pantofii albi de ospatar si dupa spusele lu trompex, manele din 98'. Animal planet concluzionam, si ne culcam.

Dimineata concurs, se stringe lume, vine Dinamo brasov ,apare si Bucurestiul, vine Jean care pune bannerele cu sponzorii si la 12 incepem 4 grupe de baieti a cite 7 si o grupa de fete (6 cred). Tufis cu Margea sunt in prima grupa, io intr-a doua cu Jean, si trompex intr-a treia. Avem 45 de minute, (sistemu e ca la hco, numai ca se pun si incercarile) si 5 trasee, 3 medii, 2 mai greute (unu pe scurse si unu pe intepate). Tufis si margelatu fac cele 3 trasee medii si dau incercari la cele 2 mai greute Pina la urma nimic :(. Ungureanu da pe toate 5.

Ma bag si io in grupa 2, dau cele 3 si pe final dau pe cel cu intepate, cel cu scursele nu-i pe mina mea, si rezolv 4. Vine si trompex care da si el cele 3, ii iese si cel cu scursele, dar nu face cel cu intepate, are 4 si el.
Gata calificarile, se anunta finala: Ungureanu, vladone, Petrescu, Rus, Andrei din Piatra Neamt, Martinica, Trompex, si inca un tip din Brasov, acum pe val. Trompex si Rus au dat fiecare 4 trasee dar cel cu scursele a fost mai bine cotat, asa ca au fost singurii cu 4 trasee care au intrat in final.


Pe seara atmosfera super, organizam un concurs de jumpuri, ne bagam toti, cu mic cu mare, interesant, de departe cistiga Ungureanu, urmat de Petrescu. Io si-acum am febra musculara la buci :). Martinica se baga si el numa ca ii alcoolizat, Vladone idem.

Il luam pe Marti si dam inca o tura pe la "Animal planet". La intrare, balti de singe, s-or fi taiat p-acolo. Oricum beau 2 beri, Martinica ii mut, Trompex se drege si el cu alexandrion apare si Tupis pe 3 carari, ridem iar cu lacrimi, si merem la culcare. Trompex are chef de scandal pe holurile hotelului, dar il linistim pina la urma. Dupa vreo juma de ora incepe o bataie afara (scandal, tipete de gen nu mai da mah, etc..) si mai multi se trezesc, nu pot sa doarma vreo ora. Io am aflat dimineatza despre bataie ca aveam dopurile in urechi si am dormit lemn.

Duminica, finala, 5 trasee grele, 8 sportivi care mai de care, Trompeta ii cam praf dar reuseste in final sa dea un traseu, Martinica praf si el face vreo 3 trasee. Vladone vine din urma si ii bate pe toti la numarul de incercari, asa ca iese in frunte Ramine un traseu nefacut, toti dau incercari si nimic. Oricum traseul foarte interesant, 2 prize si topu.Clasament: Vladone, Ungureanu, Petrescu, Struteanu, Martinica, Andrei, Rus, Trompex
Dupa premiere si saluturile de rigoare ne urcam pe cai si dam bice spre casa. Cam atit.

si p.s. sper ca pe viitor sa avem mai multi oameni care merg la concursuri pentru ca s-a vazut clar un lucru: ne lipseste EXPERIENTA si antrenamentul specific ! Daca nu la Bucuresti, macar la Sibiu. Io Gelu ;).

 

MASCULIN

1. Popa Vlad (Vladone) - Bucuresti

2. Ungureanu Dan - Bucuresti

3. Petrescu Catalin - Brasov

4. Struteanu Mircea - Bucuresti

5. Bucneru Marian (Martinica) - Bucuresti

6. Nutu Andrei - Piatra Neamt

7. Rus Bogdan - Brasov

8. Gaica Ciprian - CS Alternative TM

9. Paunescu Teodor - Rm.Valcea

9. Danila Gelu - CS Alternative TM

9. Airinei Adrian - Bacau

12. Ene Viorel (Jan) - Bucuresti

13. Jinga Cornel - Brasov

14. Manole Marius - Bucuresti

15. Dragoi Victor - Bucuresti

15. Dumitru Alexandru - Brasov

17. Mincu Razvan - Rm.Valcea

17. Margea Adi (Margelatu) - CS Alternative TM

19. Popa Laurentiu - Bucuresti

19. Preda Ioan (Tufish) - CS Alternative TM

21. Leusca Raymond - Brasov

22. Dima Alexandru - Rm.Valcea

22. Mosloc Andrei - Bucuresti

24. Iancu Danut - Brasov

25. Vartic Razvan - Buzau

26. Cohn Robert - Bucuresti

27. Paun Alex (Duracell) - Bucuresti

27. Baias Doru - Bucuresti

29. Stefanescu Teodor - Rm.Valcea

---

FEMININ

1. Dogaru Elena - Brasov

2. Ardeleanu Anca - Bacau

3. Ciuca Claudia - Bucuresti

4. Baluta Iuliana - Rm.Valcea

5. Anghel Florinela - Bucuresti

6. Aldea Valentina - Bucuresti

6. Bogaciu Anamaria (Lucica) - Brasov

8. Botis Karina - Bucuresti

9. Dragomir Alexandru - Bucuresti (12 ani)

 Galerie foto


{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch