Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Cupa Romaniei la Bouldering - Brasov

 


Cupa Romaniei la Bouldering - Brasov

03/12/2011
 
 
Dupa Bratilesti, tot noi 4 - eu, Sorin Ioana si Alina - am plecat spre Brasov pentru prima etapa din Cupa Romaniei la Bouldering.
Ziceam ca am avut o mica dezamagire aici pentru ca ma asteptam sa ma calific, macar, si nu m-am calificat.

A fost oarecum stupid pentru ca ma simteam destul de bine la inceputul concursului (desi eram la doar o zi de cand m-am dat la Bratilesti si m-am dat mai mult decat planificasem) si nici nu mi-am pus problema sa nu ma clasez in primii 6, ca sa intru in finala. Dupa ce am facut toate traseele, mai putin unul pe care il incercasem si l-am lasat ca nu imi era chiar pe mana si eram obosit la genul ala de intepat prize - Ipoteza de nul si-a facut treaba bine - ma relaxez, cam cu 30 min inainte de finalul calificarilor. Stiam doar de vre-o doi care facusera toate traseele pana acum. Aflu surprins insa, in ultimele 10 min ca erau fix 6 care au facut toate traseele, eu fiind astfel "primul sub linie".
Desi am mai dat vreo 2 incercari in ultimele 5 minute, primul sub linie am ramas.

Finalele au fost frumusele, mi-ar fi placut sa ma bat "la vedere" pe ele...
A castigat Catalin Petrescu. Surpriza!
 
Sorin, cam accidentat inca la un deget si convins-obligat-fortat de mine sa se dea la masters, nu la rookie a plecat cam cu buza umflata... iar Alina s-a dat destul de mult si... bine asa zice eu.
 
Cam asta a fost.  
 

 

 

scurse mari...

 

a iesit FLASH! :)

 

Alina in actiune

 

Catri in finala

 

 Urs - s-a dat foarte frumos! Continua sa ma inspire...

 

A urmat Cupa la Timisoara unde m-am simtit foarte bine in postura de amenajator-organizator. Desi multa munca, fizicul m-a tinut la 16 ore de amenajari non-stop si am savurat din plin fiecare minut. Cu inspiratia am stat ok.... Cred ca e postura de "catarator de panou" in care ma simt cel mai bine. Sa am un panou gol la dispozitie, prize multe si BUNE, volume multe si SCURSE, si sa setez pentru un concurs.

Cred ca a fost concursul la care m-am simtit cel mai in control, degajat si... efectiv m-am simtit extrem de bine punand, incercand traseele si apoi sa ii vad pe restul, concurentii cum se dau pe ele.
Bineinteles, nu as fi fost asa de relaxat daca nu aveam si ajutoare serioase. MERCI: Florin, Tomi, Sorin, Alina, Diana, Ioana...si ceilalti...va stiti voi.

Urmeaza in weekend calificarile pentru Campionatul National de Bouldering 2012. Desi dupa ce m-am intors din Kalymnos ma simteam ca o carpa pe panou - m-a lasat aproape toata forta - am pus rapid de un plan de antrenament (probabil cel mai riguros de pana acum) care sper sa ma scoata OK (calificat) sambata si in forma cat-de-cat pentru etapele de la Fabrica - Iasi - Vertical Spirit din martie.


Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser