Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Campionatul National de Escalada 2006

 


Campionatul National de Escalada 2006

Campionatul National de Escalada pe structuri artificiale (adica pe panou) la categoriile tineret si seniori a avut loc anul acesta in Timisoara, pe panourile gemene de la Iulius Mall. Campionatul intra in organizarea Federatiei Romane de Alpinism si Escalada, dar fiind in Timisoara, pentru partea de amenajare a traseelor au fost alesi doi cataratori c experienta din clubul nostru, si anume Gelu si Margea. Faptul ca traseele au fost amenajate de ei , a dus si la posibilitatea ca ceilalti membri ai organizarii (angajati ai  FRAE) sa poate concura in concurs. Au existat discutii pe tema asta, nefondate din punctul meu d evedere , pt. ca mi se pare o aberatie sa pretinzi de la cineva , daca este angajat al FRAE , dar are o valoare certa ca sportiv, sa nu participe la campionatul national, binenteles cu conditia s anu aiba nimica de a face cu amenajarea traseelor, fapt care s-a respectat prin aducerea celor doi sus-numiti la amenajare.

Concursul, desi mai sarac in premii decat alte concursuri din acest an, a aliniat la start destul de multi sportivi , fiind in joc titlurile de campioni nationali ai anului 2006.Clubul nostru s-a prezentat cu mai multi sportivi , fiind o chestiune sa zicem de gazde, chiar daca nu oficiale, sa participam. Cineva organzieaza un eveniment in domeniu in orasul nostru , si ar fi fost pacat sa nu participam.

Week-end-ul a fost placut si din punct d evedere al vremii dar si pentru ca am ne-am revazut cu multi prieteni din tara veniti la concurs, si am mai schimbat impresii, planuri de viitor,  si urmatoarle eintalniri la etapele concursului Gheara si Biceps. Singura nemultumire, sau daca vreti putem sa-i spunem incident, s-a petrecut duminica dimineata, cand echipa celor de la dinamo Brasov au incercat sa pacaleasca un pic organizatorii si sa is creeze un avantaj nesportiv, si din cauza caruia sportiva Bogaciu Ana-maria a fost descalificata. Totusi ea a fost victima , strategiei echipei din care face parte .... pentru ca valoarea ei ar fi clasat-o pe podium si fara alte "impulsionari".

Categoria seniorilor a fost dominata de Cosmin Scortea care a castigat atat concursul de dificultate cat si cel de viteza. Astfel Catalin Petrescu si Cosmin Scortea fac din nou schimb de titluri nationale.

Pentru CS Alternative TM rezultatele au fost pozitive cu rezultate pe podium la tineret si la senioare si un loc 5 ocupat de Cosmin Popa la dificultate seniori.

Traseele amenajate au avut un caracter potrivit competitiei astfel incat nu a fost nevoie de departajari suplimentare, fapt care bucura in general orice amenajator, pt. ca inseamna ca traseula fost destul de greu si nu neparat d epas , astfel incat sa pice toata lumea din acelasi loc. Una peste alta eu zic ca a fost un concurs reusit pentru a carui organizare si-au dat silinta reprezenatantii FRAE de la fata locului Daniel Burcea si Andreea Copaescu .
Felicitari tutror .... sau aproape tuturor.

MardaleGalerie foto


{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
{[]}
{[]}
{[]}
 
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch