Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Buces-Vulcan octombrie 2005

 


Buces-Vulcan octombrie 2005

Dupa ce s-a anuntat multa lume pentru aceasta tura in Buces-Vulcan , vineri dupamasa nu mai eram decat 4 amatori si anume Margelatu, Tufish, eu si Diana. Am plecat pe la 17:30 din Timisoara si am ajuns incet ... dar sigur la locul cu pricina cam pe la 21:30. Camparea am facut-o repede langa birtul din sosea si dupa nishte ardei umpluti adusi de acasa am tras pe dreapta.

Sambata dimineata ne desteptam toti cu aceeasi concluzie .... Cam frig azi noapte! Mancam ceva si pornim in sus spre pereti. Incepem cu [Mama 5+] si [Talanga 7-] si le dam on-sight. Apoi urmeaza [Fulg de nea 7-] si [Nimbus 7] care pica mai greu pentru mine, dar fara probleme pentru Tufish si Margea. Facem poze destul de multe cu noul aparat al lui Tufish ... ca sa le punem pe site sa le vedeti si voi :D. Incepe sa se lase frigul si bate vantul ... mai incercam [El Nino 8-], Tufish reusheshte si Adi se baga si in [Tsunami 8] inainte sa plecam. Ne retragem caci ne-a doborat frigul. La birt, tanti de acolo ne face niste ochiuri si virsli si ne lasa sa ne uitam la TV .. prinde si HBO si incepem sa ne uitam la film dar nu ne lasa pana la capat ca vrea sa inchida si sa mearga si ea acasa. Inainte sa plece ne spune ca putem dormi in pod daca vrem ... si noi vrem binenteles , ba chiar ne mai punem si corturile in pod ca sa sporim confortul termic :D

Duminica ne intampina cu soare si cu o omleta satioasa .. si niste lapte proaspat. O luam iarasi spre pereti si incepem cu [Vulpea 6+] de doua lungimi sau una intinsa de 60m. Mai intai il dau Tufish si Margea si apoi eu cu Diana. Fain traseu si mai ales in bataia soarelui. Apoi mai ne bagam in [Sogat 7] si [Kikuiu 7] si pe final [Uhuru 8-] care a picat pe mana lui Margea dupa ce a primit beta extensiv de la noi astialalti. In afara de noi in zona au mai fost 4 catartori din Debrecen, si culmea , de la ei e mai aproape sa ajungi in Buces-Vulcan decat de la Timisoara. Erau a doua oara acolo si cred ca vor mai reveni.

La intoarcere am bagat oprirea obligatorie la Pizzeria Venetia din Deva sa ne linistim stomacul. Faina tura , faine trasee si muuuulte poze !

MardaleGalerie foto


Vedere din sosea cu peretii de catzarat
Adi in [Fulg de nea] 7-
Adi in [Fulg de nea] 7-
 
Adi in [Fulg de nea] 7-
Adi foloseste prize incrucisate
Margelatu la asigurat
 
Mardale pe creasta
Diana iese din surplomba
Margelatu fileaza
 
Dejun pe terasa birtului
Relaxare ...
Margelatu da jos de pe [Uhuru 8-]
 
Ionut in [Nimbus 7]
Ionut in [Nimbus 7]
Ionut in [Nimbus 7]
 
Ionut in [Nimbus 7]
Ionut in [Nimbus 7]
Filandu-l pe Tufis in [Uhuru 8-]
 
Umbra lui Tufis ...
 

Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch
Marmot
Marmot