Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Cindrel in alergare

 
Sambata 11 august a avut loc prima editie a concursului de alergare montana "Cindel in alergare", desfasurat in statiunea Paltinis, in organizarea asociatiei "PeDale Sibiu". Chiar daca a fost la prima editie, concursul a fost foarte bine organizat, traseul ales a fost ideal pentru alergat, iar concurentii au beneficiat de o vreme racoroasa, propice pentru alergat.
In total au participat aproximativ 150 de alergatori.Sportivii de la CS Alternative au participat si de aceasta data si au avut rezultate foarte bune.

La semi-maraton Gianina Tanase si-a continuat seria victoriilor la concursurile de alergare montana si a ocupat locul 1 la intrecerea fetelor cu timpul de 1:58:39.

In intrecerea baietilor la semi-maraton, Alin Tanase a ocupat locul 3 la general si locul 1 in cadrul categoriei 30-39ani cu timpul de 1:30:18, iar Costin Morariu a sosit al 20-lea cu timpul de 1:57:45.
In proba de maraton a participat Calin Crainic care la final a ocupat pozitia a 19-a la general si a 8-a in cadrul categoriei 30-39 ani cu timpul de 5:07:14.

Mai multe detalii, precum si clasamentul complet le puteti gasi pe site-ul evenimentului: http://www.inalergare.ro« Stirea precedenta INAPOI LA TOATE STIRILE Stirea urmatoare »
 
Activitatile noastre{[]}Our activitiesClimbingTopo.ro
 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser