Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Despre Clubul Sportiv Alternative Timisoara

 
Despre Clubul Sportiv Alternative Timisoara

Clubul Sportiv Alternative Timisoara a fost infiintat la data de 05.12.2002 . A urmat obtinerea Certificatului de Identitate Sportiva, absolut necesar pentru afilierea la federatii sportive si bine inteles afilierea la Federatia Romana de Alpinism si Escalada.

Alternative da senzatia unui club tanar, asa si este, dar nu este un club neexperimentat. Membri fondatori ai clubului au fost implicati in alte ONG-uri si in activitatea montana cu multi ani inainte sa apara Alternative. Acesti oameni au fost principalii propulsori ai clubului. In anii care au trecut de la infiintarea clubului am reusit sa facem numele clubului cunoscut in tara si in strainatate prin organizarea de evenimente in Romania, prin rezultate sportive in competitiile nationale si prin realizari in domeniul alpinismului de altitudine peste hotare.

Clubul s-a remarcat in randul comunitatii alpine din Romania ca fiind un club cu oameni deschisi si plini de initiativa, care nu doar organizeaza dar si participa la competitii, pentru a promova miscarea in domeniul sporturilor montane din Romania. Politica clubului nu se bazeaza pe reguli de fier, ci mai degraba pe o prietenie stransa intre membri. Fiecare membru isi aduce aportul la activitatile clubului in masura timpului liber disponilbil si in masura interesului sau fata de respectiva activitate.

Evenimente pe care le-am organizat

Expeditii

Competitii Escalada si Boulder

Competitii de anduranta

Amenajari si premiere

Speram sa continuam pe aceasta linie cat mai mult timp si sa crestem numarul membrilor nostri in fiecare an. Fiecare nou practicant al sporturilor montane este pentru Alternative un castig si inseamna ca nu activam degeaba!

C.S. Alternative Timisoara
19.02.2010

 

PARTENERII NOSTRI

Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser
Marmot
Marmot