Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Hercules Maraton 2018 | Editia VIII

 Data celei de-a 8-a editii a Hercules Maraton a fost stabilita: 20 octombrie 2018.
Va fi o editie a 8-a tot la final de octombrie, asa ca aveti intregul an pentru antrenamente si sa va convingeti prietenii sa vina cu voi sa incerce un maraton montan in Valea Cernei !

Hercules Marathon 8th edition is now set: 20 October 2018.
The event will take place at the end of October and therefore, you have the entire year to train and to convince your friends to also participate at this mountain marathon in Cerna Valley.

------------------------------

Dacă iubeşti Banatul, trebuie să îl admiri măcar o dată de pe bicicletă!

Te invităm la o pedalare pe cel mai pitoresc drum din ţară, spre Cerna Sat. Legenda spune că demult, demult, pe undeva pe aici a poposit Hercule în urmărirea Hidrei, care fuge şi se ascunde în munţi.

Hai cu noi pe urme de legendă, facem mişcare, admirăm uimitoarea Vale a Cernei, socializăm şi imortalizăm momentele ca să arătăm tuturor cât de fain e Banatul!

Traseul: Pensiunea Dumbrava - punct hidratare km 36 la Cabana Ocolului Silvic - Cerna Sat - vizitare Cheile Corcoaiei la final!

Primăria Băile Herculane pune la dispoziție transportul până la Pensiunea Dumbrava. Cei interesați sunt așteptați în Parcul Central din oraș, la ora 9.00, cu tot cu biciclete.

Recomandăm utilizarea căștilor de protecție, bicicletă tip mountain bike în stare bună de funcționare și să aveți următoarele lucruri la voi :

• Cameră
• Geacă impermeabilă
• Bidon cu apă

 

PARTENERII NOSTRI

Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch
Marmot
Marmot