Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Hercules Maraton 2010 | Editia I

 Multumim in primul rand tuturor voluntarilor, fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc. Nu exista participanti fara organizatori si nici organizatori fara participanti. Am fost sprijiniti de peste 40 de voluntari din cluburile CS Alternative TM, Bike Attack Resita, Concordia Lugoj si prieteni.

Multumim prietenului nostru Schipy - Sorin Schipor pentru partea de design la care a lucrat: afis, medalii, tricouri si diplome, dar mai ales pentru ca l-a echipat pe Hercules cu papuci de alergat si bete de trekking; de asemenea multumim lui Claudiu Horeanu care a realizat designul numerelor de concurs si bornelor kilometrice.

Multumim radio amatorilor "Radio Club QS0 Banat Timisoara YO2KQT" pentru sprijinul acordat. Ei ne-au asigurat partea de comunicatie radio fara de care desfasurarea concursului n-ar fi mers atat de bine.

Multumim formatiunii salvamont Caras-Severin care s-a aflat la fata locului cu un numar impresionat de salvamonti si voluntari - 35 si cu 4 ATV-uri, 1 masina de teren dotata cu ambulanta.

Multumim primariei Baile Herculane, care prin persoana d-lui vice-primar Ionut Lalescu care ne-a facilitat prezenta unei ambulante in zona de finish.

Multumim echipei Vertical Adventure nu doar pentru premiile oferite, ci pentru tot ajutorul acordat organizarii (echipamente si oameni bine instruiti care ne-au fost de real ajutor).

Multumim pe aceasta cale si Asociatiei de Turism Montan Alpinet pentru recomandarea maratonului tuturor vizitatorilor sai si pentru GPS Garmin MAP 60CSx, primit prin programul "Vreau GPS" de pe site-ul Alpinet, cu ajutorul caruia au fost realizate calculele celor doua trasee de maraton si semimaraton.

Multumim prietenului nostru Razvan Farkas de la InfolieriAuto care a realizat numerele de concurs si bornele kilometrice.

Pentru fanioanele din zona crestei multumim firmei Nahanny. Au fost de ajutor pt orientarea concurentilor in zona de creasta unde a fost ceata.

Multumim prietenului nostru Emil Gurbina de la Printtech pentru afisele si diplomele realizate.

Pentru energizantele din punctele de revitalizare si din zona de sosire multumim lui Lucian Clinciu, reprezentant Sponser Romania!

Multumim sponsorilor fara de care nu am fi putut premia cum se cuvine pe cei mai buni dintre participanti: RunningShop.ro, eMont.ro, Salomon, Nahanny, Vertical Adventure, CocoClimb, Radio Romania Actualitati.

Multumim firmei Danone pentru produsele oferite in punctele de revitalizare, in zona de sosire si pentru "yougurt party"-ul de luni dimineata.

Multumim firmei Monte Banato pentru pastele si sosurile primite care au fost consumate la carbo-loading.

Multumim echipei de Radio Romania Actualitati prezenta la eveniment care ne-a asigurat promovarea in saptamana de dinainte; echipa tehnica ne-a asigurat sonorizarea de la start si finish.

Multumim salii de fitness World Class Timisoara pentru premiul special acordat, dar mai ales pentru saptamana gratis oferita tuturor participantilor si voluntarilor din Timisoara.

Si nu in ultimul rand multumim pentru sprijinul acordat de magazinul online Mormota, de PowerBar si de firma Deltatel.

Sponsori

Parteneri

 


 

VIDEO

 

PARTENERII NOSTRI

Artmatch
Artmatch
Marmot
Marmot
Sponser
Sponser