Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2013 | editia 12

 

In anul 2013 HCO a avut loc la Vanturatoarea. Iata topo-ul folosit in concurs.
Herculane Climbing Open implineste doisprezece ani de existenta, doisprezece ani in care dezvoltarea escaladei in Valea Cernei a fost continua. Am incercat de fiecare data sa oferim un eveniment de calitate care sa ne multumeasca pe noi ca si organizatori, care sa ne ofere trasee frumoase de care sa ne bucuram cu totii si suntem convinsi ca si de data aceasta va fi la fel. Valea Cernei ne ofera tuturor faleze dintre cele mai variate pentru alpinism si escalada si de aceea trebuie sa o vizitam cu respect si intr-o maniera ecologica, astfel incat sa deranjam cat mai putin mediul in care ne punem in practica pasiunea.

Dupa experimentul reusit de anul trecut referitor la categoria Open, unde atmosfera a fost mult mai aproape de ce ne-am dorit, vom pastra acelasi sistem si in 2013. Astfel, la categoria Open se va realiza un clasament ca si pana acum, iar primii trei clasati vor primi diplome, trofee si premii simbolice, iar fondul de premiere dedicat acestei categorii va fi distribuit prin tragere la sorti celor inscrisi la aceasta categorie. Pentru categoria Masters lupta se va da pentru premii consistente ca si pana acum. Avem doua noutati la Masters si anume, aceasta categorie va fi organizata si pentru fete, si traseele vor avea alocate bani ca si recompensa. Suma de bani alocata unui traseu va fi impartita in mod egal intre cei care reusesc sa-l parcurga.

Speram ca aceasta abordare sa incurajeze lumea sa se inscrie la HCO chiar daca nu vor iesi pe primele trei locuri, sa ofere celor mai buni sansa sa lupte pentru premiile puse in joc la Masters, iar celorlalti o sansa la un premiu prin tragere la sorti.

Taxa de participare va fi 50 Ron.

Programul orientativ al evenimentului :

SAMBATA 27 aprilie 2013 - ziua 1 la stanca 10:00 - 19:00
DUMINICA 28 aprilie 2013 - ziua 2 la stanca 10:00 - 19:00
LUNI 29 aprilie 2013 - ziua 3 la stanca 10:00 - 19:00
MARTI 30 aprilie/MIERCURI 1 mai - PARTY :)

Speram sa veniti in numar cat mai mare, si sa sarbatorim 12 ani de HCO impreuna, asa cum stim noi mai bine !

SPONSORI PRINCIPALI:
 

PARTENERI: Primaria Baile Herculane, Parcul National Domogled - Valea Cernei, Salvamont Caras-Severin, Federatia Romana de Alpinism si Escalada


Herculane Climbing Open 2013 - official teaser / promo

 

PARTENERII NOSTRI

Sponser
Sponser
Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch