Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2011 | editia 10

 Herculane Climbing Open marcheaza acest an, 10 ani de existenta si de dezvoltare a escaladei in Valea Cernei. Ca in fiecare an, asteptam prezenta a cat mai multi cataratori din tara si din tarile vecine la acest eveniment.
Pentru ca este un an jubiliar am incercat sa aducem cateva noutati in desfasurarea evenimentului, cea mai mare fiind implicarea comunitatii locale din Herculane in ceea ce priveste evenimentul. In acest sens avem sprijinul Primariei Herculane in intiativa de a organiza in ziua de sambata si un concurs de bouldering pe structura artificiala in centrul orasului, pentru a le putea arata localnicilor mai usor "cu ce se mananca" sportul nostru.
Momentan insa nu am gasit finantarea pentru structura artificiala :( dar avem cateva firme din partea carora asteptam un raspuns in privinta asta. Speram ca macar unul va fi pozitiv. In caz contrar concursul la stanca va fi extins si in ziua de sambata. Categoriile de concurs vor fi ca si in anii anteriori Masters si Open la baieti si doar Open la fete, participarea nefiind conditionata de apartenenta la FRAE

Nu in ultimul rand vrem sa va anuntam ca anul acesta concursul se va desfasura in Cariera, unde am pornit o actiune de reamenajare a tuturor traseelor de escalada, si de amenajare a unor trasee noi. Cariera este o zona traditionala din Herculane dar starea traseelor s-a degradat incet incet. Cu ocazia acestui HCO suntem convinsi ca o vom transforma din nou intr-o destinatie preferata pe Valea Cernei. Vrem sa va rugam pe aceasta cale sa nu catarati in Cariera, pe cat posibil :) .... in cele 3 saptamani ramase pana la concurs.

Herculane Climbing Open se va catara in 2011 in perioada 28 aprilie - 1 mai !!!

ATENTIE ! Concursul de boulder pe panou se anuleaza din lipsa fondurilor pentru realizarea panoului. Astfel o sa avem 3 zile de concurs la stanca !

Programul orientativ al evenimentului :

  • JOI 28 aprilie 2011 - ziua 1 la stanca 10:00 - 19:00
  • VINERI 29 aprilie 2011 - ziua 2 la stanca 10:00 - 19:00
  • SAMBATA 30 aprilie - ziua 3 la stanca 10:00 - 15:00
  • SAMBATA 30 aprilie/DUMINCA 1 mai - PARTY :)

Speram sa veniti in numar cat mai mare, si sa sarbatorim 10 ani de HCO impreuna, asa cum stim noi mai bine !

SPONSOR PRINCIPAL
AlpinExpe si brand-urile BEAL, Climbing Technology, RockPillars si Ocun


Sponsori
Urban&Climbing Shop , eMont , One Move , Nahanny, CraiMont, Fane Holds, Hilti, Scarpa


Parteneri
Primaria Baile Herculane, Parcul National Domogled - Valea Cernei, Salvamont Caras-Severin, Federatia Romana de Alpinism si Escalada


Parteneri Media
Tele 2 Drobeta

 
Herculane Climbing Open
 

TOPO


 

PARTENERII NOSTRI

Artmatch
Artmatch
Marmot
Marmot
Sponser
Sponser