Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2010 | editia 9

 Evenimentul ce a avut loc la faleza de la Vanturatoarea a fost  sprijinit si co-organizat de Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis.

Atentie ! - Pe perioada HCO-ului , sponsorul principal va avea un stand cu preturi PROMOTIONALE ! Nu ratati ocazia de a achizitiona echipament de calitate la preturi speciale !

Se apropie luna mai si ca de obicei se apropie odata cu ea si HCO-ul. Anul acesta avem o modificare importanta la HCO si anume data de desfasurare. Unii ati aflat deja, altii poate ca nu, dar anul acesta HCO-ul va fi cu o saptamana mai tarziu , deci in 7-9 mai.

Modificarea de data are mai multe avantaje (nu se mai suprapune cu yoghinii deci va fi mai lejer cu cazarea, vremea va fi un pic mai calda, etc.) dar motivul ei nu este unul dintre acestea, ci intentia anuntata de a participa la HCO a lui Tomas Mrazek si a Helenei Lipenska, ambii din echipa de escalada sponsorizata de Rock Pillars. Ei vor veni direct din Croatia de la concursul de Big Wall din Paklenica. Participarea lor la HCO din punct de vedere al concursului va fi insa in afara clasamentului. Ei vin la invitatia sponsorului nostru principal, AlpinExpe care este principalul retailer al Rock Pillars in Romania.

Avand in vedere ca 1 mai va pica sambata , nu se va putea profita nici de ziua libera oferita de stat, asa ca am hotarat ca poate fi o rampa de lansare pentru Romania, prezenta unui catarator de renume mondial la HCO.

Va asteptam pe toti la Herculane ca de obicei , sa ne cataram , sa ne simtim bine si sa dam drumul la un nou sezon de escalada cu trasee faine si un party pe masura !

Sponsor Principal


Sponsori la echiparea traseelor


SponsoriParteneri 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch