Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2009 | editia 8

 

In anul 2009, HCO s-a desfasurat la faleza Bobot.
 
Premii in bani si produse oferite de sponsorul principal in valoare de 5000 lei.

De asemenea va fi organizat un stand cu vanzare de echipament de munte si catarat la preturi promotionale. Standul va fi in zona de concurs, si vor fi expuse produse de la AlpinExpe si One Move.

Sponsor principal

 

Herculane Climbing Open 2009 a adunat la start 109 concurenti la cele trei categorii Fete, Open si Masters. E pentru prima data cand depasim efectiv cifra de 100 de concurenti desi am fost aproape si alta data cu 99 sau cu 98 de concurenti in trecut. Concursul s-a desfasurat in conditii bune si chiar daca la un moment dat a mai si plouat un pic, dar chiar un pic, nu a fsot suficient sa sperie concurentii. Traseele noi au fost in general apreciate, dar ramane sa va lasati impresiile voastre mai jos ca sa avem un feedback pe care sa construim mai departe la anu'. Cel mai usor traseu a fost cotat la 4+ si cel mai greu catarat la 10- si bineteles ca au ramas si proiecte.

Am avut parte de un sponsor principal foarte activ care si-a facut simtita prezenta si caruia ii multumim ca a fsot prezent, am avut parte de premiera filmului lui Bivuacu, primul de acest gen realizat in Romania, am avut parte de tricouri portocalii si am avut parte de voie buna si party pana cand s-a oprit statia de amplificare din motive inca necunoscute ... dar a pornit din nou ceva mai incolo si a dus mai departe cheful pana spre dimineata!

Va multumim la toti ca ati venit si ca sustineti in continuare miscarea asta de pe urma careia ramanem cu totii cu trasee noi in fiecare an!

 

PARTENERII NOSTRI

Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch
Marmot
Marmot