Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2008 | editia 7

 

 

Am bifat a 7-a editie Herculane Climbing Open, cea din 2008 si putem afirma ca a fost din nou un concurs reusit. O zona mai veche, sa-i spunem uitata, de pe Valea Cernei a prins contur pe harta escaladei din Romania si in urma noastra raman la Bobot 32 de trasee variate ca dificultate dar mai ales ca stil. Noutatea din acest an, colaborarea cu FRAE si organizarea unei categorii de Masters in detrimentul celei de Rookie a fost o experienta pozitiva credem noi, astfel cei mai buni avand efectiv trasee foarte tari de lucrat, ca dovada ca departajarea la aceasta categorie s-a facut doar in partea superioara a clasmentului.

Am avut in final 13 concurenti la Masters, 19 concurente la categoria Fete si 66 de baieti inscrisi la Open. Totalul de 98 de concurenti au colaborat bine intre ei, si chiar daca au mai fost probleme de stat la coada la traseele usoare, nu cred ca cineva a plecat profund nemultumit de la HCO. Anul acesta prezenta sarbilor a fost cea mai mare dintre straini, dar am avut si concurenti din Bulgaria, Polonia, Franta si Ukraina.

Felicitari tuturor concurentilor, dar si celor care au lucrat pentru acest eveniment si anume membrii CS Alternative TM, Salvamont Caras Severin si binenteles sponsorii si prietenii care au contribuit care cum a putut ca acest eveniment sa se mentina in calendarul competitional din Romania.

Premiile la HCO 2008 au constat in 5 corzi, 3 crashpad-uri si 4 perechi de papuci de catarat oferite de Millet, 4 rucsaci si 2 saltele gonflabile de la Artiach, oferite de Climbeer.ro, un cort oferit de mormota.ro, 3 hamace oferite de NaHanny, produse la alegere in valoare de 700 ron oferite de craimont.ro, reduceri de pana la 30% oferite de Spelemat si premii in bani in valoare de 3200 RON (~900 euro) oferite de CS Alternative TM prin intermediul celorlalti sponsori si din fonduri proprii. Restul sponsorilor ne-au sustinut cu materiale pentru amenajat, materiale promotionale si echipament pentru lucru, pentru ca un astfel de concurs implica mult mai multe costuri decat doar premiile.

Va asteptam si la anul si va rugam sa ne lasati un feedback despre ce a fost bine/rau/extraordinar/groaznic/etc. ca sa avem de unde sa pornim la anul.

 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch