Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2007 | editia 6

 

Herculane Climbing Open 2007 a trecut din nou si a lasat in urma 28 de trasee noi in zona KM9 sau "Faleza de la lac". Accentul in acest an a fost pus pe dificultatea traseelor astfel fiind introduse de catre noi palierele de dificultate. Am dorit astfel sa premiem pe cei care fac trasee cat mai dificile , nu cat mai multe. Am dorit ca fiecare concurent sa lucreze trasee la limita sa superioara, fiind vorba de un concurs la lucru. Credem ca am reusit acest lucru si consideram ca acest HCO a fost cel mai reusit de pana acuma. Daca in zona rookie s-a mai stat la coada la traseele ceva mai usoare, concurentii de la open au avut destule trasee libere in orice moment al zilei pentru a putea lucra pe ele.

Numarul concurentilor in 2007 a scazut, 84 de concurenti : 35 la open, 18 la fete, 31 la rookie;desi noi ne asteptam sa creasca. Motivul a fost exact statul la cozi la trasee si inghesuiala din anii trecuti si de la alte competitiii de gen, multi renuntand sa mai vina. Cu toate astea nivelul celor care au venit a fost mai ridicat si s-au parcurs multe trasee tari. Numarul concurentilor din Serbia, Bulgaria, Ungaria si Franta a reprezentat in acest an o parte semnificativa a concurentilor si acest lucru s-a putut observa ulteriror si pe podium. Toti cei prezenti in clasament au catarat sau au incercat trasee tari, si chiar daca unii dintre ei figureaza cu 0 puncte nu inseamna ca nu au fost capabili sa catere nici un traseu, ci inseamna ca nu le-a iesit acel traseu de grad superior pe care l-au lucrat.

Felicitari tuturor concurentilor dar si celor care au venit la faleza si au catarat pe traseele mai vechi din zona, pentru fair-play-ul de care au dat dovada si desi castigatorii s-au evidentiat clar, toti participantii si organizatorii HCO-ului dn 2007 au avut de castigat.

Va asteptam si la anul si va rugam sa ne lasati un feedback despre ce a fost bine/rau/extraordinar/groaznic/etc. ca sa avem de unde sa pornim la anul.

 

PARTENERII NOSTRI

Sponser
Sponser
Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch