Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2006 | editia 5

 

Concursul din anul acesta a avut loc la KM10 a adunat la start 99 de participanti la cele trei categorii propuse de noi. Concurenta a fost destul de acerba si din pacate, s-a si asteptat la intrarera in trasee. Prezenta prietenilor din Bulgaria si Serbia a fost si de data asta de la sine inteleasa.Categoria rookie , a desemnat pe cei mai buni rookies ai momentului diferenta pe podium fiind clara prin traseele parcurse de ei. La OPEN insa atat Rumen Neshev cat si Ionel Ene au parcurs toate traseele propuse de organizatori impartind locul I. Locul 3 a fost ocupat de Ivailo Radkov (fazata) din Bulgaria.

Fetele au avut-o castigatoare pe Gabriela Dobrota din Serbia , iar pe locul 2 s-au clasat trei sportive care s-au departajat prin organizarea unei super-finale.Aceasta Super-fianla i-a adus Elenei Dogariu pozitia secunda si Andreei Copaescu locul trei in timp ce Anca Ardeleanu a ocupat locul al 4-lea.

Concursul s-a desfasurat cu mici exceptii intr-o maniera placuta concurentilor si vremea a fost ok , nici prea rece dar nici prea cald, toata lumea parcurgand cel putin un traseu!

Petrecerea in nota obisnuita, dupa noi, a fost anul acesta cea mai "mare" si cu ajutorul vostru putem bate acest record la anul ... asa ca nu ezitati si veniti la un nou HCO sa deschidem sezonul de escalada asa cum se cuvine !!!

Va asteptam in numar cat mai mare la HCO 2007 !!!

 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser