Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2005 | editia 4

 

Anul acesta Herculane Climbing Open a adunat la linia de start 87 de concurenti dintre care 14 fete si restul baieti. Concursul a avut loc la faleza de la KM9.

Pe langa cei inscrisi in concurs au mai fost spectatori sau cataratori de placere intr-un numar cel putin egal cu al acestora. Participarea internationala la concurs a adus 5 cataratori din Serbia si 9 din Bulgaria , dintre care doar 4 s-au inscris efectiv in concurs. Bulgarii au venit abia de sambata ,si doar ziua de vineri pierduta l-a impiedicat pe Rumen Nesnev sa ocupe un loc pe podium.

In tot cazul participarea la acest eveniment a fost foarte mare si ne bucuram ca a domnit ca si in alti ani o atmosfera destinsa si s-au facut proiecte pe viitor intre diferitele grupuri care au participat. Vremea a tinut si ea in proportie de 90% cu noi asa ca una peste alta organizatorii considera concursul de anul acesta un succes (astept si parerile voastre, celor care ati fost acolo).

Festivitatea de premiere si cheful de dupa s-au desfasurat in stilul caracteristic, doar locul de desfasurare a fost diferit ... campion la "balamuc" il declar pe Paleu (s-a antrenat pt. titlu).

Vreau sa salut prezenta urmatorilor la acest eveniment-intalnire, chiar daca numai au asistat: Dinu & Marlene Mititean, Gelu Ionescu, Fane Tulpan, Coco Galescu - oameni care au sau au avut multe de spus in ceea ce priveste miscarea alpina din Romania.

Le multumesc inca o data si sponsorilor:

  • GoTech
  • Nahanny
  • La Sportiva
  • BlueWater Ropes
  • Black Diamond
  • Omega Pacific
  • World Media Trans
  • Salomon

Doru, Nae, Malina, Miron, Cipip Pop, Sasa & Danutza si celor din Atlanta, in special lui Mario. Ma bucur de sprijinul acordat de consiliul local Timisoara, sper ca ne vor ajuta si al anul.

Parteneri media: Revista Knox (reprezentata cu brio de Bivuacu' pe tot parcursul competitiei), www.romaniaclimb.com si www.roclimbing.net

Premiul I la BAIETI a avut o valoare totala in jur de 450 de Euro, asta asa ca sa stiti ca aveti de ce sa trageti la anu' ;o)

Va multumesc ca ati venit , tuturor celor care ati fost acolo si sa nu ne ocoliti nici la anu' cand va fi editia cu NR. 5 !!!

 

PARTENERII NOSTRI

Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch
Marmot
Marmot