Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2004 | editia 3

 

In anul 2004, concursul Herculane Climbing Open a avut loc la faleza de la KM9.

 

Abia acum apuc sa va dau cateva detalii despre ce s-a petrecut in week-end in Herculane cu ocazia zilei de 1 mai.

In primul rand vreau sa le multumesc celor care au venit si au participat sub diverse forme la acest eveniment. Le multumesc mai ales pentru atmosfera de fair-play care a caracterizat intalnirea si pentru faptul ca au dovedit ca in anumite momente cataratorii trag la aceeasi carutza indiferent de clubul din care fac parte (ma refer la episodul cu Martinica si Viorel).

Ati fost toti de nota 10!!!

 

Si acum despre concurs...

S-au bagat 16 trasee in concurs, doua zile pentru lucru. Dupa prima zi doi dintre concurenti , Sedevi Imre (Cristal Oradea) si Scortea Cosmin (CS AM Bucegi) au parcurs integral toate cele 16 trasee propuse (cu grade intre 5+ si 9-). La sfarsitul celei de-a doua zile inca doi concurenti Corbei Florin (CS AM Bucegi) si Petrescu Catalin (Brasov) se clasau si ei tot pe locul 1. Astfel s-a organizat o finala pe doua trasee, fiecare concurent avand 20 minute sa lucreze traseul dupa care urma incercarea finala la care se puncta ultima priza controlata. Dupa ce cu Cosmin s-au rupt prizele si in primul si in al doilea traseu , departajarea dintre el si Imi nu s-a putut realiza nici pe aceste doua trasee ei ajungand in TOP amandoi. Astfel i-am declarat pe ambii castigatori ai acestei editii. Pe locul 3 Petrescu Catalin si pe 4 Corbei Florin.
La fete locul 3 a fost ocupat de Monica Paunescu de la Speoalpin MH iar pentru locul 1 s-a disputat de asemenea o finala in care Ana-Maria Popa (CS Alternative TM) a invins-o pe Copaescu Andreea (CS Sportin Bucuresti)
La concurs au fost inscrisi 50 de concurenti la baieti si 10 concurente la fete. De remarcat a mai fost evolutia lui Mocanu Claudiu de la Minerul Lupeni in varsta de doar 10 ani care a surclasat concurenti mai in varsta decat el. La festivitatea de premiere au participat in jur de 150 de persoane si petrecerea s-a intins pana pe la 4 dimineatza cu muzica de chef iar apoi la camping pe acorduri de chitara pana spre 6 dimieatza.

Cam asta a fost HCO 2004 !

 

PARTENERII NOSTRI

Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser
Marmot
Marmot