Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2002 | editia 1

 

Primul Open de escalada organizat de Alternative Timisoara s-a incheiat. Desi nu a fost o participare numeroasa a sportivilor din tara, concursul s-a derulat in conditii bune. Sportivii au aratat ce au putut pe trasee destul de dificile...

Au fost prezenti sportivi din Bucuresti, Sibiu, Caransebes, Resita, Timisoara, la cele trei categorii: Feminin, Tineret, Seniori.

Vremea a fost ok, chiar daca au mai fost cateva averse de ploaie. Oricum, peretii fiind surplombanti au fost feriti, deci concursul s-a putut derula in conditii bune cu mici intreruperi. Despre trasee ar fi bine sa vorbeasca cei care au participat... Au fost destul de grele, avand in vedere ca la finale nu a atins nimeni topul.

Probabil ca daca erau prezenti "greii" escaladei romanesti trebuiau organizate superfinale, pentru care aveam pregatite trasee si mai grele. Oricum, pe acestia ii asteptam la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza, speram noi mult mai bine.

Pe langa spectacolul oferit de competitie, cei prezenti au putut vedea o cadere in coarda pe o distanta impresionanta. Bogdan Bocaneala a facut spectacol si a oprit respiratia tuturor cu acest jump, deosebit de riscant. Se poate spune pe buna dreptate ca a incercat fortarea limitelor, avand in vedere ca stanca din spate a ramas fara muschi dupa ce a fost razuita de Bogdan. Poate ca ceva calcule nu au fost bune sau chiar asa a vrut el, ideea e ca toata asistenta a ramas inmarmurita cateva zeci de secunde dupa ce Bogdan a lovit peretele. Pentru acest jump Bogdan a primit un premiu special si cu siguranta ca multi vor tine minte si vor cacula de doua ori lungimea corzii si distanta de cadere.

Per total, concursul a fost sper, desi se astepta o participare mai numeroasa. Probabil pentru ca a fost primul si lumea nu a stiut ce vrem sa facem, sau momentul ales nu a fost bun, oricum, la urmatorul concurs asteptam mult mai multa lume.

Totul s-a terminat cu un chef, si cu surprize din partea organizatorilor pentru castigatorii la tineret si seniori. S-a lasat si cu premii speciale.

Despre surprize, premii si chef, cat si despre concurs asteptam parerile participantilor.

 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Sponser
Sponser
Artmatch
Artmatch