Sa tinem legatura  

3,5%inseamna mai multe activitati
inseamna mai multe evenimente
implica-te! sustine-ne! afla cum
 
 

Herculane Climbing Open 2012 | editia 11

 Herculane Climbing Open marcheaza in 2012, 11 ani de existenta si de dezvoltare a escaladei in Valea Cernei.
Anunl acesta HCO are loc la faleza Tasna.

Topo-ul falezei:

Dupa primele 10 editii eram tematori ca totul se va incheia din lipsa de entuziasm din partea noastra, dar iata ca am gasit resursele necesare in cadrul clubului pentru a continua si cu a 11-a editie. Am gasit motivatia in interesul vostru, al comunitatii din Romania, pentru eveniment, in intrebarile venite din tari straine referitor la HCO, in sprijinul sponsorilor traditionali care ne-au abordat din proprie intitativa si binenteles in ideea ca vom avea dupa concurs un rand de trasee in plus in Herculane pe care sa ne cataram de acuma incolo.

Dupa 10 ani, anul acesta vrem sa incercam ceva nou din punct de vedere al competitiei. Vom avea la start aceleasi trei categorii de concurs, doua destinate baietilor si una destinata fetelor. Categoriile Fete si Masters raman neschimbate insa categoria Open va tinde spre o atmosfera mai putin competitiva. In aceste conditii la categoria Open se va realiza un calsament ca si pana acuma, iar primii trei clasati vor primi diplome, trofee si premii simbolice, iar fondul de premiere dedicat acestei categorii va fi distribuit prin tragere la sorti celor inscrisi la aceasta categorie. Pentru categoria fetelor pe langa premiile oferite primelor trei concurente se vor oferi si cateva premii prin tragere la sorti, avand in vedere ca fetele nu au categorie de Masters.

Aceasta abordare speram sa incurajeze lumea sa se inscrie la HCO chiar daca nu vor iesi pe primele trei locuri si ofera celor mai buni sansa sa lupte pentru premiile puse in joc la Masters si Fete , iar celorlalti o sansa la un premiu prin tragere la sorti.

Programul orientativ al evenimentului :

  • SAMBATA 28 aprilie 2012 - ziua 1 la stanca 10:00 - 19:00
  • DUMINICA 29 aprilie 2012 - ziua 2 la stanca 10:00 - 19:00
  • LUNI 30 aprilie - ziua 3 la stanca 10:00 - 15:00
  • LUNI 30 aprilie/MARTI 1 mai - PARTY :)

Speram sa veniti in numar cat mai mare, si sa sarbatorim 11 ani de HCO impreuna, asa cum stim noi mai bine !

SPONSORI PRINCIPALI
AlpinExpe
 

ClimbingShop
 

Sponsori
eMont
GoTech
One Move
Nahanny
Hilti
CraiMont

Parteneri
Primaria Baile Herculane
Parcul National Domogled - Valea Cernei
Salvamont Caras-Severin
Federatia Romana de Alpinism si Escalada

 

PARTENERII NOSTRI

Marmot
Marmot
Artmatch
Artmatch
Sponser
Sponser